Verdiepingsdag: het Leesplan

Leesplan beter lezen met Brain Gym

Na de cursus Brain Gym hoorden we regelmatig de vraag: ‘En wat nu? Hoe kom ik met al mijn enthousiasme de school in en hoe bereik ik mijn doelgroep?’ De moeilijkheid is eigenlijk dat Brain Gym overal goed voor is! Hoe kun je de ouders en leerkrachten van kinderen laten weten dat Brain Gym kan helpen bij hun specifieke (leer- of gedrags-)probleem?  
Brain Gym instructeurs Elly Dienske en Monique de Groote bedachten een plan voor één van de grootste problemen in het onderwijs: moeilijk leren lezen, soms zelfs gediagnostiseerd als dyslexie.

Een aantal jaren geleden is dit plan gestart als een onderzoek, uitgevoerd door oud-cursisten Brain Gym. Inmiddels zijn er zoveel positieve resultaten bereikt met deze aanpak, dat we het binnen het Brain Gym Trainingscentrum aanbieden als ‘het Leesplan’.

Ook dit jaar bieden wij een dag aan om deze aanpak te introduceren. Het Brain Gym Trainingscentrum biedt ondersteuning om jezelf op een verantwoorde en waardevolle manier aan te bieden aan scholen en individuele leerlingen.  

Vooropleiding:  Brain Gym® 101+ Brain Gym Praktijkdag
(of herhaling van Brain Gym® 101 minimaal het eerste gedeelte)

Datum:   
 21 september  2024

Tijd:  9.30 uur - 17.00 uur

Locatie: Instituut HIP,  Beukenlaan 4,  6711 NH  Ede    

Investering:  € 145,-    (incl. koffie/thee, en materiaal) 

Docent:  Monique de Groote-van Tol  

Inschrijven: 
Via Elly: contact@braingym.nl           Website:  www.braingym.nl
Via Monique: info@braingym-ki.nl      Website: www.braingym-ki.nl